Per Nando

26/08/2020

DISSABTE CANVI DRASTIC EN L’ORATGE.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia,com ja fa dies vaig anunciant es confirma la forta davallada de temperatures de cara Dissabte. Però abans patirem dies de molta calor i basca amb màximes superiors als 35°C i prop dels 40°C.

A partir de Divendres començarà a entrar el aire fred en altura per el nord peninsular, afavorint que a Catalunya entre ultimes hores de Divendres i durant el Dissabte es puguen donar tempestes severes que poden deixar problemes, molta atenció aquella zona. Al nostre territori no ho notarem fins Dissabte on baixaran de forma dràstica les temperatures ( uns 10-15°C) i també podem tindre ruixats en general dèbils però sense descartar algunes tempestes localment intenses. Diumenge sembla que ja lluirà el sol amb eixes temperatures agradables que es mantindran. Sembla que entre dimarts i dimecres torna amb força el estiu i la forta calor. Vaig informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando