Per Nando

24/08/2020

IMPORTANT REFRESCAMENT DE TEMPERATURES A PARTIR DE DISSABTE.

Meteo

Destacats

Bon dia, conforme vaig anunciant fa dies pareix que el pròxim cap de setmana tindrem canvis importants en l’oratge.

Una massa mes freda es despenjara gràcies al Anticiclò de les Azores que s’estirara cap al nord. Eixa massa d’aire fred portarà màximes entre 20-25°C i mínimes entre els 10-15°C a tot el territori i semblarà que estarem al Octubre o Novembre quan realment encara estem al estiu. Sembla que al nostre territori vindrà amb vents de mestral prou secs i per tant no es veuen pluges importants,de totes formes anirem seguint-ho de prop i també seguirem la possible evolució posterior per vore si es una tendència a la inestabilitat. Però fins dissabte sol i calor,vaig informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando