Per Nando

22/08/2020

VOREM COM ACABA EL MES PERÒ LA TENDÈNCIA ES A INESTABILITZACIÓ

Meteo

Destacats

Bona nit,em pase el dia mirant models i encarà no esta gens clar el que pasara a partir del pròxim cap de setmana.

Tot pareix que a partir del pròxim dissabte podriem tindre una baixada clara de les temperatures al entrar aire fred en capes altes. Els models meteorològics també veuen una inestabilització de l’atmosfera cap a ultims de setmana que podria portar pluges. Repeteixc que no hi ha res confirmat perquè este mati el model Europeu ens mostrava un final d’Agost amb sol i calor,però amb la ultima passada ens vol mostrar també canvis cap a ultims de mes. Per tant toca seguiment per vore com va evolucionant tot. Fins demà ?

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando