Per Nando

19/08/2020

A PARTIR DEL 27 PODRIA REFRESCAR I TINDRE LES TÍPIQUES TEMPESTES DE FINALS D’AGOST.

Meteo

Destacats

Bon dia, dies de sol i calor i mirant mes allà per vore que pot passar.

Mirant models pot ser que cap a mitant de la pròxima setmana i amb la entrada de un poc d’aire fred a la península pugem tindre mes risc de tempestes i podría refrescar per fi de manera generalitzada. Es una possibilitat perquè com sabeu queden 9 dies i per tant això es un mon en meteorologia. Però anirem veient i informant per si al final agafa força eixa possibilitat de canvis per a finalitzar Agost o seguim amb calor. ¡¡¡ Dia a dia,ho seguirem¡¡¡

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando