Per Nando

17/08/2020

GOTES FREDES A 15 DIES? CIENCIA FICCIÓ.

Meteo

Destacats

Fa 2 dies una pagina va anunciar una Gota Freda per al dia 27. Tot basant-se en una eixida a 15 dies d’un sol model. Doncs bé,això es voler guanyar protagonisme perquè tots els que entenguem del tema sabem que això es ciència ficció.

Una gota freda pots començar a sospitar de que pot produir-se al nostre territori a falta d’uns 7 dies i sempre observant els 2 grans models per vore si coincideixen i sempre amb possibilitat de que no encaixen les peces. La situació de Dana es tan erratica que anunciarla en tants dies d’antelació es una locura. Quan veus que quasi tots els models van de la ma i porten eixides amb configuracións de Dana aleshores ja pots començar a estar mes preocupat de que alguna cosa grossa pot pasar.

El que vull dir aquest post es que de moment no tenim res a la vista i sols es veu calor i calor fins entrant a Setembre. Com sempre informaré de qualsevol situació de canvis en aquesta pàgina quan considere que hi ha eixa possibilitat. Continue amb les vacances i vaig informant. Salut, amics.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando