Per Nando

12/08/2020

ESTA VESPRADA CREIXEMENT DE TEMPESTES QUE LOCALMENT PODRAN PORTAR PEDRA.

Meteo

Destacats

Bon dia,encara que hui no seran tempestes generals alguna d’elles pot ser localment intensa i portar pedra. El risc el tenim a tot el territori ja que els models mesoescalars posen cadascú les tempestes a un lloc i com ja sabem el creixement d’elles son una loteria. Anirem seguint-ho.

A partir de demà sol i calor, a la espera de que una nova vaguada puga complicar de nou l’oratge a la península i al nostre territori a partir de Dilluns, amb possibilitat de noves tempestes que de segur tornen a donar que parlar algun lloc. Vaig informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando