Per Nando

5/08/2020

CALOR,PERÒ ENTRE DIMARTS I DIMECRES UNA VAGUADA PORTARA NOVES TEMPESTES.☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia, hui no esperem cap precipitació i les temperatures s’enfilaran cap amunt i ja de cara demà tindrem registres superiors als 35°C a les comarques mes centrals. Tindrem també un cap de setmana de calor i sol.

Els models veuen que entre Dimarts i Dimecres ens vol creuar una vaguada que portaria tempestes al nostre territori. Situació que anire seguint per vore com van evolucionant la intensitat de eixes tronades. De moment sol i calor☀️?☀️?☀️??

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando