Per Nando

2/08/2020

DEMÀ REFRESCA I PLOURÀ PERÒ LA FORTA CALOR ENS AMENAÇA DE NOU.

Meteo

Destacats

Bona vesprada,calor xafogosa la de hui que encara que han baixat els termòmetres 7 o 8 graus amb la roba res es nota i tot s’apega..

Demà si que serà un dia prou mes suportable i les màximes no sobrepasaran els 30°C,tindrem precipitacions que es concentraran sobretot a la Ribera i la Safor i difícilment entraran cap al interior. De vesprada tindrem creixement de tempestes i afecaran amb molta probabilitat al interior nord d’Alacant i València.

Però no es refieu perquè Agost ve calent i de nou de cara a mitad setmana ens ofegara amb màximes altes. Dorsal Africana que vol abraçar el nostre territori amb massa força per als que odiem la calor. I atenció MAR MEDITERRANI AMB QUASI 29°C. Vorem que va passant.?

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando