Per Nando

1/08/2020

MÀXIMA DE FINS A 44°C????????

Meteo

Destacats

Xiquets dia insuportable i on les comarques mes centrals del territori s’emporten les màximes mes importants,segons les dades de les estacions d’Avamet Guadassequies s’emporta la palma amb 44,2°C però gran part de la Vall d’Albaida i les comarques limítrofs han sobrepassat els 42°C.

Demà ja baixen les temperatures però ho faran mes el Dilluns on inclus esperem pluges d’origen marítim amb entrada del gregal. Dimarts pujarien de nou amb un ascens que anirà en augment cap a mitjans de la pròxima setmana i amb calor forta de nou. Fins demà on ampliare informació sobre les possibles pluges de Dilluns.

Dorsal Africana finals pròxima setmana.
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando