Per Nando

31/07/2020

DEMÀ MES CALOR I ALGUNA TEMPESTA PERILLOSA. DIUMENGE BAIXEN LES TEMPERATURES.

Meteo

Destacats

Bona nit,màximes de mes de 40°C segons dades de les estacions d’Avamet.

Demà anem a tindre el pitjor dia de l’any amb màximes que podran superar els 42°C a les zones mes centrals,vorem quin poble s’emporta el Goya. Per la vesprada tenim risc d’alguna tempesta local que pot ser perillosa per els incendis. Aneu amb compte.

Diumenge baixaran els termometres però encara fara calor. A partir de Dilluns si qye ja es notarà mes eixa baixada de temperatures i per fi podrem respirar. Però sembla que poc durarà i la forta calor podría tornar Dijous. Demà mes informació.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando