Per Nando

30/07/2020

DIVENDRES I DISSABTE D’ INFERN.????????

Meteo

Destacats

Demà i despus-demà qui tinga la sort de no eixir de casa que no ixca,per als que tenim que treballar ens tocarà aguantar-se.

Onada de calor que ens afectarà de ple amb temperatures de 40°C a les zones mes centrals del nostre territori. Tenim avís taronja per aquesta situació. Diumenge baixarien els termometres però tampoc massa i tornant a deixar un dia prou insuportable.

Sembla que els inicis de la pròxima setmana seran mes suportables amb maximes al voltant del 30°C. De nou la forta calor podria vindre cap al dijous 6 d’Agost però d’això anirem informant dia a dia. Recordeu demà i despus-demà no pasar massa hores al sol i hidratarse be. Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando