Per Nando

20/07/2020

SETMANA PROU SUPORTABLE DE CALOR,AMB ALGUNES TEMPESTES ENTRE DIMECRES I DIVENDRES.

Meteo

Destacats

Bon dia, setmana on sembla que la calor no apretara massa i serà d’agrair. A banda a causa de un poquet d’aire fred en altura sembla que entre Dimecres i Divendres podriem tindre algunes tempestes a les comarques mes interiors,encara que sembla que no seran gran cosa. !!! ANIREM SEGUINT-HO!!!

Mirant mes endavant i sense la certesa exacta encara,pareix que la pròxima setmana si que podria ser prou mes calorosa i agobiant però entraria dins de la normalitat ja que estem dins del període de la canícula… Vaig veient i informant.

Imatge del sol,mai vista abans tant de prop i captada per la Nasa.
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando