Per Nando

17/07/2020

HUI DE NOU TEMPESTES⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia,ahir no vaig mirar models però hui de bon mati veient que tenim un poc d’aire fred en altura i amb l’eixida del model Harmonie, esta vesprada tenim possibilitat de tempestes al interior de València i Alacant.

No descarte alguna tempesta al interior de Castelló però sembla segons este model que a València i Alacant podrien ser localment fortes i portar granis. !!Vorem a qui li toquen hui!!.

Per últim dir que no es veu grans calors de moment ni esta setmana ni la que ve, en un estiu que per el moment no esta portant-se amb massa calorades. No podre informar del seguiment de tempestes perquè treballe de vesprada,però com sempre dic aneu espai…… Bon cap de setmana.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando