Per Nando

15/07/2020

DESPRÉS DE LES TEMPESTES APLEGA LA CALMA.☀️☀️☀️☀️☀️????

Meteo

Destacats

Bon dia,tempestes que ahir varen ser intenses i alguns llocs de la Ribera i de les comarques d’Utiel-Requena varen deixar precipitacions entre 40-50mm. Com ja sabeu la gran afectada va ser la comarca de Requena amb pedra inclosa que ha fet malbé la vinya.

Be,ara toca sol i una setmana on la calor tampoc apretara massa amb màximes entre 25-30°C. A partir de Diumenge si que remonten eixes temperatures fins els 35°C a les zones mes centrals i que deixaran una pròxima setmana prou mes calorosa al nostre territori. Cuideuse.

Vicent Llorens. Pobla del Duc.
Barbara
Chelo
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando