PRECAUCIÓ HUI AMB LES TEMPESTES I LA PEDRA⛈⛈🌩🌩🌩⚡⚡⚡🌪🌪🌪

Els models mesoescalars mostren tant el seu desplaçament com la seua intensitat i sembla que allà on es formen ho faran amb mala baba.

Vindran desde el NW fins el SE. Com vaig dir ahir si no vos toquen millor perquè eixes tempestes tenen pinta de que poden fer mal algunes localitats i deixar pedra de gran tamany.

Arrancarán desde tot el interior peninsular i segons les últimes actualitzacions será la província de València la mes afectada. Estem inclús en avís taronja al interior sud de València i groc a la resta del interior de les 3 províncies i a la costa del sud de València.. ARA SI TOCA RADAR I PER TANT SEGUIMENT,MOLTA PRECAUCIÓ VOS DEMANE DESDE METEOPOBLE. A partir de migdia començaré un seguiment exhaustiu amb el radar per vore per on van creixent eixes tempestes. Fins després.

Comparteix
Anunci