MOLTA PRECAUCIÓ LES PRÒXIMES HORES,VESPRADA COMPLICADA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈🌫🌫🌫🌫🌪🌪🌪⚡⚡⚡⚡⚡

Ja estic de nou ací i començem un seguiment de una vesprada-nit que s’espera prou moguda.

El radar ja veu creixer eixos nuclis de tempesta per el interior peninsular i que tindran una trajectòria NW-SE,i com s’espera i també diuen els homes del camp les tempestes amb eixa trajectòria no porten res de bo.

El mapa de llamps es espectacular per a les pròximes hores.

Els models mesoescalars continuen mostrant que eixes tempestes seran especialment fortes a la província de València i nord d’Alacant.

Per tant molta precaució a partir de ja amb les tempestes, no em cansare de dir que resguardeu cotxes i si el cel pinta malament resguardeu-se vosaltres també. Esperem tempestes amb certa virulència acompanyades de pedra o granis i fortes ratxes de vent. Vaig seguint-ho i informant. Hui poca siesta farem……..

Comparteix
Anunci