Per Nando

14/07/2020

LA PEDRA HA FET MAL PERÒ NO DE MANERA EXTENSA.

Meteo

Destacats

Tots els pronòstics marcaven una situació d’alt potencial de tempestes amb grans quantitats d’aigua i pedra però per sort només ha estat reduïda a la comarca d’Utiel-Requena que tingam constància.

Vídeo enviat per Nadia.

El radar continúa marcant precipitació a zones de la Safor però aço ja va a menys. Al final molta gent del camp podra respirar perquè tot pintava a tempestes amb pedra a la Costera,la Vall d’Albaida,el Comtat i per sort no ho ha fet.

Imatge de Lorena Gilabert,Villanova de Castelló

Ara toca mirar previsió per a partir de demà on torna l’estabilitat i sense fer massa calors. La pròxima setmana podría ser mes calorosa però sense pasarsen massa per a les dates que ens trobem. Per últim he informat com sempre, amb esforç i de la manera que tinc que seguir fent-ho. Gràcies a tots els que meu acompanyat i als que s’incorporen de nou. Molt bona nit.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando