Per Nando

13/07/2020

DEMÀ TEMPESTES MOLT FORTES I AMB PEDRA⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia,se que vos he tingut un poc abandonats però de vegades un es satura i necesita un breu paro. Be anem al lio.

Tant com va pasar ahir hui tindrem risc de tempestes menys generals i que afectaran a la província de Castelló. Però Atenció demà perquè les tempestes seran mes generalitzades i de caracter fort o molt fort i acompanyades de fort vent i pedra. La resta de la setmana continuarem amb oratge insegur i amb risc de tempestes a la mitad nord però on de nou Divendres podrien afectar a les 3 provincies i ser de nou de certa intensitat.

No es veuen grans calors i les temperatures oscilaran entre els 25-30°C les mes altes tota la setmana. Pareix que este Juliol també vol ser atípic i es un dels mesos on mes calor fa i de moment no te pinta de que anem a torrarse massa. Per últim disculpeu per eixe paronet de publicacions que he fet però tenia motius personals,però estic aci de nou al peu del canó. MOLTA PRECAUCIÓ AMB LES TEMPESTES. DESDE ACÍ VAIG A SEGUIR-HO?

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando