Per Nando

1/07/2020

ATENCIÓ AMB LES TEMPERATURES QUE PODEN SUPERAR ELS 40°C?????????????????

Meteo

Destacats

Bon dia, hui esperem un dia sufocant amb una ponenta que no donarà gent de gust eixir al carrer.

Probablement a partir de migdia i esta vesprada les temperatures enfilaran per damunt dels 40°C a les comarques mes centrals del territori Valencià. Comarques com la Vall d’Albaida,La Costera,La Canal de Navarrés etc….. seran les zones on mes apretara la calor mentres al nord del territori Valencià respiraran un poc d’aquesta ponentada.

Estem en avisos groc i taronja per les altes temperatures que es mantindran la pròxima nit i sera molt difícil dormir. Demà encara farà calor amb maximes superant els 35°C.

Sembla que divendres s’agraira el refrescament de les màximes amb valors de uns 10-15 graus menys que hui. També tindrem entrada de vents allevantats i que portaran pluges al sud de València i nord d’Alacant. Be anem seguint-ho i recordeu de beure molta aigua hui i no pasar moltes hores al sol. Cuideu-se…….

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando