Per Nando

27/06/2020

SOL,CALOR I MOSQUES☀️☀️?????????

Meteo

Destacats

Bon dia,cap novetat del que parlar,estem al estiu i per tant com vaig dir temps enrere poca informació puc donar.

Dorsal Africana al canto i per tant sol i calor per a la pròxima setmana i principis de Juliol. Falta vore si eixa dorsal vol entrar mes endins la primera setmana de Juliol perquè ja tindiem maximes properes als 40°C. De moment la pròxima setmana maximes al voltant dels 35°C a les zones mes centrals. I com deia, aço son unes Vacances per a mi i tinc que agafar forçes per a finals d’agost i la pròxima tardor perquè de segur que ho pasem d’allò més entretingut amb les característiques del nostre clima i les GOTES FREDES. PASEU BON DISSABTE I DIUMENGE.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando