Per Nando

23/06/2020

LA PRÒXIMA SETMANA LA CALOR APRETARA MOLT MES.

Meteo

Destacats

Bona nit de Sant Joan, els proxims dies i en concret Dissabte desapareix el risc de tempestes al nostre territori a causa de que la vaguada es desplaça molt mes al nord de que en un principi preveia algun model.

Però xiquets de la calor sembla que no ens lliurem i el inici de Juliol que es la setmana pròxima sembla que la dorsal Africana sens vol tirar damunt amb tota la seua força, portant màximes per damunt dels 35°C a molts observatoris i minimes tropicals. EL ESTIU VOL ENTRAR AMB FORÇA…???????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando