Per Nando

19/06/2020

ARA ESTIU 6/7 DIES, DESPRES QUE???????⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bona vesprada,ja ha pasat la vaguada de hui i ja s’acabat la inestabilitat. El dia ha estat marcat per la tempesta que ha afectat este mati a les comarques centrals i esta vesprada també hem tingut nuclis tempestuosos a la província de Castelló i al nord d’Alacant.

Els pròxims dies pareix que el estiu ens afectarà amb un Anticiclò potent afectant a la península i en altura tindrem també la dorsal Africana afectan-nos de ple. Esperem calor i oratge assolellat durant una setmana minim, despres i mirant els ultims models la situació podria inestabilitzar-se de nou a causa de l’entrada de mes aire fred en altura. Però com d’això queda encara molt centrem-se amb la calor dels pròxims dies. Encengau aire acondicionat i ventiladors ???????????

Benirredra,Salome
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando