ARA ESTIU 6/7 DIES, DESPRES QUE?🌞🌞🌞🌩🌩🌩⛈⛈⛈

Bona vesprada,ja ha pasat la vaguada de hui i ja s’acabat la inestabilitat. El dia ha estat marcat per la tempesta que ha afectat este mati a les comarques centrals i esta vesprada també hem tingut nuclis tempestuosos a la província de Castelló i al nord d’Alacant.

Els pròxims dies pareix que el estiu ens afectarà amb un Anticiclò potent afectant a la península i en altura tindrem també la dorsal Africana afectan-nos de ple. Esperem calor i oratge assolellat durant una setmana minim, despres i mirant els ultims models la situació podria inestabilitzar-se de nou a causa de l’entrada de mes aire fred en altura. Però com d’això queda encara molt centrem-se amb la calor dels pròxims dies. Encengau aire acondicionat i ventiladors 🥵🥵🥵🔥🔥🔥🌞🌞🌞🌞🌞

Benirredra,Salome
Comparteix
Anunci