meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

18/06/2020

DEMÀ TEMPESTES, A PARTIR DE DISSABTE VE L’ESTIU. AGAFEEEEEU FORÇES.?????????

Meteo

Destacats

Bona nit,hui encara hem tingut algunes tempestes en zones del nord del territori. Demà la previsió de tempestes fortes i generals dels passats dies s’ha desinflat i tan sols esperem algunes tronades localitzades a zones mes interiors.

A partir de Dissabte l’estiu es farà cada vegada més present. La pròxima setmana sembla que les temperatures ja seran de ple estiu a bona part de la peninsula incluit el nostre territori. Ara si que no hi ha marxa enrere. Agafeu forçes per a la calor,perquè per a mi es insoportable.?????????????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dimarts 26 | setembre | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando