Per Nando

16/06/2020

PREVISIÓ DE TEMPESTES⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia, a partir de hui el risc de tempestes creix i per tant es probable que allà on es formen pugen ser intenses.

La major probabilitat la tenen les terres de Castelló però a les serres del sud de València i nord d’Alacant també tenen una probabilitat prou alta de que acaben creixent. Eixes tempestes poden ser localment fortes i acompanyades de granis o pedra.

Divendres serà el pitjor dia de la Setmana i on sembla que ploura i tronara de manera més generalitzada, situació que aniré informant diàriament. Ara a partir de hui toca estar pendent del radar per vore on acaben creixent eixes tempestes al nostre territori.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando