Per Nando

16/06/2020

DEMÀ DE NOU RISC DE TEMPESTES INTENSES.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bona nit, Juny mogut el que estem tinguen i el que tindrem els pròxims dies. Hui tal i com estava previst s’han produït tempestes intenses a la província de Castelló i el nord d’Alacant i algunes d’elles han vingut acompanyades de granis. No tinc constància de que el granis haga fet massa mal.

Demà repetició de la jugada i tindrem de nou tempestes intenses a la província de Castelló i al sud de València i nord d’Alacant. Sembla que el Divendres eixes pluges podrien afectar a tot el territori a conseqüència del pas d’una vaguada que podria deixar de nou tempestes intenses.

Els models a llarg plaç ja asomen la dorsal Africana que posiblement podria portar el estiu pur i dur a bona part de la península de cara la próxima setmana. Vaig informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando