Per Nando

13/06/2020

PRÒXIMA SETMANA AMB PREVISIÓ DE NOVES TEMPESTES.⚡⚡⚡⚡⚡⚡

Meteo

Destacats

Bona vesprada,encara que no pareix que siga una situació força inestable estarem pendents perquè entre Dimecres i el pròxim cap de setmana les tempestes poden guanyar protagonisme i ser puntualment intenses.

De nou el aire fred en altura pot ser el causant d’estes tempestes que el Dimecres seran mes localitzades però el Divendres podrien ser generals i localment fortes. De moment no es veu un Juny que vaja a ofegar-nos massa. Vindra Juliol fort? Tant això com el seguiment de les tempestes sempre per ací. Bon cap de setmana.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando