Per Nando

11/06/2020

DE MOMENT PONENT I TRANQUILITAT.

Meteo

Destacats

Bon dia, se que ahir no vaig fer cap publicació però desprès de tants dies de seguiment de tempestes en vaig fer un » Kit Kat» . Esta setmana anem a acabarla amb tranquil·litat i predominant el ponent.

La pròxima setmana es veu creuar un xicotet embossament d’aire fred que ens podria portar tempestes de nou entre dimarts i dimecres, cosa de moment per confirmar perquè no esta clara la cosa. Per al que vulga calor forta de moment no es veu massa clara però podria vindre cap a l’última setmana de Juny. Anirem informant de les tempestes i de la calor,ara si amb mes tranquil·litat que també s’agraeix.?

Imatge de Cristian Nicolás, dia 7 en Dénia
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando