meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

8/06/2020

HUI DE NOU TEMPESTES INTENSES.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia, a qui li tocarà hui? Segons els models sembla que serà la mitad sud del territori.

A partir d’este migdia creixeran tempestes que poden ser molt intenses i anar acompanyades de pedra de tamany considerable. Estes tempestes podran afectar amb mes força desde el sud de València i tota la província d’Alacant. Demà de nou podrien registrar-se tempestes però ja serien molt mes localitzades i insignificatives. Els proxims dies no acaba de fer net del tot i es mantindrà una Dana al oest peninsular i vorem que acaba fent. Però el estiu de moment no te massa gana de entrar.

Imatge de la Vall d’Uixó captada per Maria José.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dimarts 30 | maig | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando