Per Nando

8/06/2020

HUI DE NOU TEMPESTES INTENSES.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia, a qui li tocarà hui? Segons els models sembla que serà la mitad sud del territori.

A partir d’este migdia creixeran tempestes que poden ser molt intenses i anar acompanyades de pedra de tamany considerable. Estes tempestes podran afectar amb mes força desde el sud de València i tota la província d’Alacant. Demà de nou podrien registrar-se tempestes però ja serien molt mes localitzades i insignificatives. Els proxims dies no acaba de fer net del tot i es mantindrà una Dana al oest peninsular i vorem que acaba fent. Però el estiu de moment no te massa gana de entrar.

Imatge de la Vall d’Uixó captada per Maria José.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando