Per Nando

8/06/2020

DE MOMENT NO ES VEU ESTIU.☁️☁️☁️☁️☁️☁️⛅⛅⛅??⛈??

Meteo

Destacats

Bona nit,pasades les tempestes de segur que algú es haurà sabut a poc però als qui els ha pedregat els ha sabut a massa i tot. A partir de hui es tranquilitza el oratge i encara que els pròxims dies podem tindre algun ruixat a causa del aire fred residual no espere que tinguen la magnitud d’ahir ni de hui.

Imatge Lídia Sempere,Bocairent.

Que veig a llarg plaç? De moment no es veu cap Anticiclò ferm a la península i per tant no podem parlar de ple estiu. Els mapes continuen veient Danes molt aprop i tindrem que estar vigilants per si ens porten més sorpreses la pròxima setmana.

Per últim dir que estic molt content de vosaltres i encara que no es veu quan ve una situació de pluges,porta molta feina diaria però vore que vosaltres ho agraiu me dona moltes forçes per continuar endavant. Bona nit

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando