Per Nando

7/06/2020

DEMÀ LES TEMPESTES AFECTARAN LA MEITAD SUD.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bona nit,després de les tempestes de esta vesprada que han afectat principalment la meitat nord on han descarregat de valent i amb pedra inclosa, ara encara queden tempestes actives a la província de Castelló i al interior de València i en zones de la Marina. Les tempestes son una loteria i li toca a qui li toca,hui per exemple a la Vall d’Albaida no ha caigut ni gota.

Demà les tempestes es repetiran però pareix que serà desde el sud de València fins a Murcia on poden ser especialment fortes i vindre acompanyades de pedra. Dimarts les tempestes ja serien molt mes disperses. Per tant encara tenim que estar pendents del cel almenys unes 30 hores mes. Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando