Per Nando

7/06/2020

ATENCIÓ A LES TEMPESTES MOLT INTENSES I AMB PEDRA ENTRE HUI I DEMÀ.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia, a partir de migdia començaran a créixer eixes tempestes que fa dies que anem anunciant. Les primeres tempestes que seran molt intenses creixeran a la província de Castelló i despres aniran baixant cap al sud afectant a la província de València i Alacant.

Demà eixes tempestes es concentraran a la mitad sud del territori on seran especialment fortes sobretot al interior de la província d’Alacant. MOLTA PRECAUCIÓ HUI I DEMÀ AMB LA POSSIBILITAT QUE EIXES TEMPESTES PORTEN PEDRA. Vaig informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando