MOLTA ATENCIÓ A DILLUNS ON LES TEMPESTES SERAN ESPECIALMENT INTENSES.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Bon dia, 24 hores per començar un canvi d’oratge que ens portarà mes frescor i tronades que podran ser especialment fortes.

Demà ja tindrem tempestes arreu del territori però sembla que seran molt localitzades, això si eixes tempestes seran localment fortes i amb risc de fortes ratxes de vent i granis.

Dilluns eixes tempestes serien generals i molt intenses,podrien deixar grans quantitats d’aigua en poc de temps, afectarien a tot el territori Valencià,Catalunya i Balears. Sembla que Dimarts tindríem un dia amb mes calma i Dimecres de nou les tempestes guanyarien protagonisme.

A partir d’este migdia i amb l’eixida dels models meseoescalars i en especial del model Harmonie ja podre fer una precisió mes exacta de les tempestes i la perillositat que pugen tindre especialment Dilluns i Dimecres,perillositat sobretot en la pedra volia dir, perquè no parlem de cap temporal de llevant. Vaig informant.

Comparteix
Anunci