Per Nando

5/06/2020

ATENCIÓ A PARTIR DE DILLUNS PLUGES LOCALMENT MOLT FORTES I PERSISTENTS.

Meteo

Destacats

Bon dia, a la espera del que ens diga el Europeu en una estona, els models venen fortets este mati i la setmana que ve sembla que tindrem una configuració sinoptica com si estaguerem a la tardor. El Anticiclò de les Azores prou potent podria enllaçar-se cap al nord d’Europa produint un gran bloqueig cap al centre i nord Europeu, ací baix a les nostres terres tindríem una Gota Freda circulant.

Per tant sembla que Diumenge podríem tindre ja tronades que Dilluns podrien ser persitents i localment molt fortes, la inestabilitat es podria allargar tota la setmana. Vaig a ser sincer i es que en aquesta configuració que estan traient els models pot pasar de tot, podríem tindre una situació problematica o una situació de tronades irregulars. Estem davant un possible episodi de Gota Freda segons veuen hui els models i que podria donar que parlar tota la setmana. Amb l’eixida del Europeu tornaré a informar,seguiment a tope…..

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando