Per Nando

4/06/2020

I HA PARTIR DE DIUMENGE TEMPESTES LOCALMENT MOLT FORTES⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bona vesprada pasades les tempestes i ruixats de hui ara toca esperar a Diumenge.

Primer que res dir que amb les últimes eixides dels models llevem preocupació a les possibles pluges torrencials que vaig esmentar dies enrere. Els models ja van modelitzant millor la situació i pareix que tindrem risc de tempestes molt intenses però no preocupants com veien fa uns dies. Aleshores a partir de Diumenge es torna a complicar i fins Dimarts o Dimecres tindrem risc de tempestes que podran ser de caracter fort o molt fort al nostre territori. Vaig informant de l’última hora cada dia. Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando