Per Nando

3/06/2020

LA SETMANA QUE VE LES TEMPESTES PODEN DONAR QUE PARLAR.⚡⚡⚡⚡⚡

Meteo

Destacats

Bon dia,demà i Diumenge son els dies d’esta setmana on les tempestes poden ser generalitzades i localment fortes,els altres dies hi ha possibilitat de ruixats però molt locals.

Estic ben pendents dels models per a la pròxima setmana on tot apunta de que anem a viure un episodi important tant al nostre territori com a Catalunya,anem a seguir per veure com es mouen les peçes i si acaben encaixant per veure tempestes que inclús podrien ser torrencials en algun lloc del mediterrani. Molta atenció al seguiment que vaig a fer perquè sabeu que sempre ho he donat tot i he treballat a tope per esbrinar que ens pot deparar este oratge tan canviant a les nostres terres. Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando