Per Nando

3/06/2020

ATENCIÓ A PARTIR DE DIUMENGE RISC DE PLUGES MOLT FORTES O TORRENCIALS.

Meteo

Destacats

Bona nit,situació que es complica amb un front que agranara demà de nord a sud del territori que portarà pluges i algunes tempestes que poden tindre intensitat forta. Divendres i Dissabte dies mes tranquils. Però ara ve lo bo…….⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

A partir de Diumenge entrem en un episodi prou inestable i que ens farà parlar de pluges i tempestes molt importants en Catalunya, el territori Valencià i les Balears. Diumenge serà ja un dia de fortes tempestes però mirant els últims models sembla que entre Dilluns i Dimecres podrien creixer nuclis convectius que podrien deixar pluges molt fortes o torrencials algun lloc del Mediterrani. Vaig seguint els models per vore on caurà la grossa esta vegada però pareix que de les pluges fortes a partir de Diumenge no ens anem a lliurar . Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando