Per Nando

1/06/2020

INESTABILITAT JUNY AMB EMBOSSAMENTS D’AIRE FRED.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bona vesprada,estarem atents als seguiment dels models els pròxims dies perquè la situació es presenta força interesant. Tant hui com els pròxims dies podem tindre tronades fortes al interior de la provincia de Castelló.

El Dijous i Divendres estes tempestes podran ser mes generals i afectar tot el territori. I com vaig diguent desde fa dies el Anticiclò Azorià es queda lluny afavorint que el aire fred baixe a les nostres latituds i això podria complicar mes l’oratge de cara la setmana que ve. Estarem ben pendents en este mes de Juny que te pinta de ser de nou atípic. Vaig informant……

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando