Per Nando

31/05/2020

EVOLUCIÓ DANA/VAGUADA.

Meteo

Destacats

Bona vesprada,com fa dies vaig anunciant esta setmana que entrem es despenja una Dana al oest peninsular que es la que complicara el oratge sobretot a la part occidental de la peninsula i a tot el interior.

Nosaltres ens podria afectar amb tempestes de cara divendres/dissabte amb el seu pas en forma de vaguada molt debilitada cap al est. Haurem de seguir-ho perquè els últims models cada vegada debiliten mes eixa opció,el que si que tindrem es una baixada de termòmetres conforme en arribem cap a finals setmana.

I el llarg plaç els models continuen veient inestabilitat a la península gracies a eixe potent Anticiclò sobre les Azores i prou apartat de la península que farà que pugen podruir-se nous despenjaments d’aire fred. Vaig informant i feliç setmana.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando