Per Nando

30/05/2020

DANA/VAGUADA ENS AFECTARA EL DIVENDRES.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia,els proxims dies la inestabilitat sera acusada a tota la part occidental de la península a causa d’una Dana que es despenjara sobre el mar Atlàntic.

A partir de Dijous una nova Dana o vaguada anirà circulant per el nord o centre peninsular cap a l’est i farà que la inestabilitat vaja creient en la peninsula amb tempestes molt fortes. Ací al nostre territori sembla que el Divendres podríem tindre tempestes dignes de menció sobretot a la mitad nord,les temperatures seran més fresques per a l’època en què ens trobem. Anem seguint-ho però no es massa normal vore despenjaments d’aire fred tan potents per a un mes de Juny.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando