Per Nando

29/05/2020

DANA JUNY.⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia, de cara inicis de Juny canvia de nou l’oratge amb el despenjament d’una Dana que vindrà a situar-se al oest peninsular a partir de dimarts-dimecres i deixant pluges i tronades cap a este sector. Al nostre territori de moment no ens afectaria.

Serà ja de cara a Divendres pròxim cuant eixa Dana ja en forma de vaguada i amb el seu desplaçament cap al est afavoriria tempestes fortes a tot el interior peninsular i que també afectarien a les nostres terres, així que de moment sembla que fins dimecres o dijous pròxim tindrem estabilitat que es podria trencar amb el pas de la vaguada. Vaig informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando