Per Nando

28/05/2020

JUNY INESTABLE I TEMPESTUOS.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia,alguns núvols tenim a estes hores però que no espere que deixe cap precipitació o només coses anecdòtiques.

Només faig que mirar models i pareix que almenys els primers 10 dies de Juny sembla que no seran massa calorosos i ademes vindran acompanyats d’inestabilitat. A partir del pròxim Dimarts es despenja aire fred ( DANA) que pareix que podria colocar-se al oest peninsular i poc a poc aniria translladant-se cap al est per el centre,això podria portar una setmana de tempestes a la península i que alguns dies en concret també afectarien al nostre territori.

Anem seguint-ho perquè tots sabem que les tempestes a estes altures no porten res de bo i menys per al camp. Però es el que es veu als models on de moment el estiu es resigna a acompanyar-nos amb tota la força que ens té acostumats a la nostra zona. Vaig informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando