Per Nando

25/05/2020

INICI DE JUNY AMB POSSIBLE GOTA FREDA⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Primer que res,ha plogut de manera debil a tot el territori i la veritat es que no pensava que anava a ser una pluja tan general.De moment plou ara mateixa de manera debil al sud de València i nord d’Alacant.

No deixe de vista la pròxima setmana on si que sembla que parlarem de tempestes fortes al territori peninsular, vorem com acaba este despenjament d’una nova Gota Freda sobre la nostra vertical. Ja veieu que quan vol ploure ho fa sense demanar-ho. Atenció a les previsions que faré hui de manera diaria sobre el nou empitjorament de cara la setmana pròxima, i vorem com ix esta vesprada el model Europeu……⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando