SETMANA D’ESTABILITAT ABSOLUTA.🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞

Finalment ahir les tempestes van ser prou disperses però si que es van produir i van afectar zones com Villena,Alcoi i Ontinyent.

Comencem setmana i comença amb estabilitat atmosfèrica després d’esta setmana tan moguda que hem passat,setmana on el pas d’una Gota Freda va deixar pluges de caracter torrencial el Dissabte. Be,ara sens tira el Anticiclò i per tant esperem cels assolellats i temperatures que aniran enfilant-se cap amunt dia a dia.

Imatge d’ahir en Moixent captada per Joan

Sembla que la pròxima setmana continuaría l’estabilitat amb un estiu que aniria agafant mes força. PD: Ha estat una setmana molt intensa i ahí heu estat i vos heu agraeixc i molt,ara les publicacions no seran tan continues perquè realment no fa falta si no venen canvis. Agafem forces per a quan vinga una situació meteorològica adversa perquè no dubteu que estem en una de les millors pagines del territori Valencià on es treballa a saco i vosaltres ho doneu tot. MOLTES GRACIES COMPANYS.😘😘😘😘😘

Comparteix
Anunci