VESPRADA DE TEMPESTES.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡

Bon dia, passat el gran diluvi d’ahir algunes zones hui s’alçem amb un poc mes de calma però encara han creixcut alguns nuclis de precipitació que han afectat a la Marina i estan deixant precipitació a Xàbia i Denia.

Esta vesprada tenim perill de tempestes a les 3 províncies però seran més probables al nord d’Alacant i poden ser localment fortes i anar acompanyades de pedra. PRECAUCIÓ

Per últim dir que esta pròxima setmana sera prou tranquila i amb temperatures que aniran pujant progressivament durant la setmana. !!!ARA BE!!! Es veu una atmosfers amb molt de moviment i per tant de moment no es veu un estiu massa clar als models a llarg plaç ni tampoc estabilitat. Anirem veient-ho.

Castelló de Rugat 16.05.2020

PD: Recorde que treballe esta vesprada i no vos podré informar del creixement de les tempestes,seguiu el radar i resguardeu cotxes per si les mosques.

Comparteix
Anunci