Per Nando

15/05/2020

ATENCIÓ CAP DE SETMANA DE TEMPESTES.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia, hui tindrem de bon mati cels en generals assolellats però conforme avance la jornada creixeran nuvolades que deixaran tempestes fortes per l’interior i que difícilment aplegaran a la costa. Molta precaució que eixes tempestes poden portar pedra.

Demà amb el moviment de la gota freda cap al est i un poquet de vent de gregal l’inestabilat serà més acusada al sud de València i nord d’Alacant on tindran pluges desde primeres hores. Estes pluges vindran de mar a terra i podran ser de certa intensitat i vindre acompanyades d’aparell electric. No descarte pluges de mes de 50mm en poc de temps. Per la vesprada també poden tindre tronades d’evolució en la mitad nord.

Diumenge altre dia de tempestes per la vesprada i que podran ser localment fortes i portar pedra a les 3 províncies i sembla que Dilluns acabaria este risc de pluges i tempestes.. Situació interesant la que es presenta estes 72 hores. Seguiment???

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando