Per Nando

14/05/2020

DEMÀ TRONADES,DISSABTE PLUGES LOCALMENT MOLT INTENSES I PERSISTENTS.????????????⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bona vesprada,voleu mes emocions meteorològiques? Pues tranquils que açò encara no acaba. Demà risc de tronades de vesprada per zones d’interior de les 3 províncies, I Dissabte?

Segons els models tant en superfície com en altura es veu el Anticiclò sobre les Britàniques i el embossament d’aire fred sobre la nostra vertical,tot això cap la possibilitat que faça entrar vent de procedència marítima complicant encara mes la situació a les comarques del sud.

Per tant Dissabte tindrem risc de pluges persistents,localment fortes o molt fortes i acompanyades de tempesta al sud de València i nord d’Alacant. Diumenge tindríem de nou tempestes molt intenses i amb possibilitat de granis al interior de les 3 províncies. En 3 hores i amb l’eixida del Europeu publicare de nou,pero ja veieu que de moment encara queda diversió de pluja i llamps.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando