meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

14/05/2020

CONTINUEM AMB TEMPESTES INTENSES.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,la situació de hui a donat molt de si i ha plogut i tronat amb gana a molts llocs del territori. Ara les pluges ja van minvant però es mantenen a tot el territori Català. Molta precaució per alli perquè les tempestes a estes hores son especialment fortes.

Anem a continuar demà amb risc de tempestes per l’interior i Dissabte amb posibilitat de pluges persistens al sud de València i nord d’Alacant. Continuem amb oratge molt rebolicat almenys fins Dilluns. Esta vesprada previsió. Vaig a descansar un poc. Fins després.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dimarts 30 | maig | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando