Per Nando

13/05/2020

JORNADES DE TEMPESTES.⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡

Meteo

Destacats

Bon dia,finalment es va formar una línea de tempestes però ni paregut a lo que es preveia i sense constància de la pedra ¡¡¡MILLOR¡¡¡.

Esta es la línea de tempestes que ha creuat esta nit.

I al final amb el nucli d’esta matinada ha plogut mes a la mitad sud que al nord. Mirant el radar continua plovent al interior i sud de Catalunya però anirà amainant les pròximes hores.

QUE ENS DEPARA PRÒXIMES HORES/DIES? Hui dia tranquil amb sol encara que no es descarta algun nuvol d’evolució que pugera deixar alguna gota al nord. Demà de nou es complica,desde bon matí ja tindrem ruixats a la mitad sud i que aniran avançant cap al nord. Esperem de nou ruixats i tempestes que seran localment forts al nord. Divendres i el cap de setmana amb el tall del ponent eixes tempestes es faran més generals de vesprada afectant també al sud de València i nord d’Alacant i amb possibilitat de ser fortes i amb granis. PD: Com veieu les meues previsions també fallen i ahir no va ploure l’esperat,però veient mapes queden un grapat de dies d’inestabilitat!!!NO BAIXEU LA GUARDIA!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando