Per Nando

11/05/2020

DEMÀ DE NOU PLUGES I TEMPESTES.⚡⚡⚡⚡⚡⚡??????

Meteo

Destacats

Bona vesprada,demà de nou canvi radical en l’oratge. Durant el mati es poden registrar alguns ruixats i ja serà de vesprada cuan creixquen núvols de tempesta que en les comarques de València i Castelló poden ser localment fortes i acompanyades de granis,eixes tempestes es traslladaran a última hora del dia a Catalunya. Estem en avis groc per eixes pluges.

Dimecres milllora notable amb encara restes d’inestabilitat sobre Catalunya però atenció a Dijous on de nou les pluges i les tempestes seran les protagonistes i podran ser localment fortes o molt fortes a tot el territori.

De cara el cap de setmana inclus les pluges podrien entrar de Mar cap a terra amb el moviment del embossament cap a l’est. Molt de seguiment esta setmana perquè anem a tindre molta feina. Vaig informant-vos.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando