Per Nando

9/05/2020

CANVI D’ORATGE,ATENCIÓ CASTELLÓ I CATALUNYA ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

A partir de hui canvia l’oratge de manera important.

Ara mateixa veiem en el meteosat que ens esta creuant una massa de núvols desde el sud sense apenes transcendència, la nuvolositat que guaita per l’oest es la que ens portarà eixos canvis. Hui sols esperem ruixats per les zones mes interiors que localment poden anar amb tempesta,però el dia mes inestable sera demà.

Demà esperem ruixats i tempestes mes generals,però sera a la província de Castelló i Catalunya on els llamps i ruixats poden pegar fort. A la província de València i Alacant llevat de les zones mes interiors les pluges estaran sobre els 5-10mm mentre que a Castelló i Catalunya podrán caure entre 30-60mm el dia de demà.

Dilluns sol i ponentet i Dimarts es torna de nou a complicar. Així que atenció demà sobretot Castelló i Catalunya a les tempestes,desde ací faré el seguiment corresponent. Gràcies,Nando.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando